Новини

Через Ягодин намагалися ввезти в Україну наркотики: ховали у коробці з черевиками та під сидінням авто

Волинські митники на посту Ягодин упередили ввезення до України небезпечних речовин. В легковику під пасажирським сидінням та в автобусі у коробці зі взуттям – знайшли наркотики.

Про це повідомляє прес-служба Волинської митниці.

Посадові особи управління протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії Волинської митниці ДФС упередили ввезення до країни через митний пост Ягодин особливо небезпечних речовин.

Зокрема, громадянин України в ніші під пасажирським сидінням його легкового автомобіля приховав від митного контролю паперовий згорток, в якому знаходилась речовина рослинного походження коричнево-зеленого кольору загальною вагою брутто 6,83 грами.

Речовину вилучили. За цим фактом до слідчих УСБУ у Волинській області направили повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки злочину за ст. 305 Кримінального кодексу України.

Також у зоні митного контролю МАПП Ягодин, під час повного митного огляду рейсового автобуса сполученням «Вроцлав-Черкаси», в багажному відділенні серед особистих речей пасажирів було виявлено несупроводжуваний багаж (передачу).

У коробку з чоловічими черевиками було вкладено блістер (10 таблеток) з надписом TRAMAL Retard 200.

За цим фактом повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки злочину за ст. 309 Кримінального кодексу України, направлено до Любомльського відділу Нацполіції.