Новини

Трьом луцьким поліцейським хочуть виділити квартири у новобудові

У багатоповерхівці на вулиці Глушець, що біля Стиру, поліцейським нададуть квартири.

Про це йдеться у проекті рішення міськвиконкому, пише Волинь онлайн.

Згідно проекту рішення членам виконкому пропонують затвердити рішення житлової комісії Головного управління Національної поліції у Волинській області про надання квартир в будинку на вул. Глушець, 40.

Зокрема, планують надати:

1. двокімнатну квартиру житловою площею 33,4 кв. м, загальною – 63,6 кв. м Віктору Кравчуку з сім’єю. З квартирного обліку Кравчука, на якому він перебуває з 11 серпня 1999, планують зняти. Проживає Кравчук квартирі, в якій залишаються проживати мати і брат.

Згідно із декларацією, Віктор Кравчук працює заступником начальника відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління ГУНП у Волинській області. Має дружину та двох синів.

У декларації зазначено, що родина проживала у половині будинку, що належить Приймак Галині Сергіївні.

2. двокімнатну квартиру житловою площею 34,6 кв. м, загальною – 63,3 кв. м Сергію Козубовському з сім’єю. З квартирного обліку Козубовського, на якому він перебуває з 2 серпня 2000, пропонують зняти. Проживає Козубовський в гуртожитку, який звільняє.

3. однокімнатну квартиру житловою площею 13,6 кв. м, загальною – 42,8 кв. м Наталії Герасимчук. З квартирного обліку Герасимчук, на якому вона перебуває з 3 березня 2000, пропонують зняти. Проживає Герасимчук в гуртожитку, в якому залишається проживати брат.

Згідно із декларацією, Наталія Герасимчук працює старшим інспектором ГУНП у Волинській області. Сім'ї не має. Задекларувала право власності на половину житла у гуртожитку площею 35 квадратів.