Новини

На Горохівщині колядували заради порятунку дитини

Учасники вокального ансамблю «Надвечір’я» клубу села Підбереззя, що в Горохівському районі, колядували по оселях жителів районного центру, щоб зібрати кошти для новонародженої дівчинки Єви Грибок, якій необхідна дороговартісна операція з пересадки печінки.

Про це пише газета "Волинь".

Колядники у ці прекрасні дні – найбажаніші гості в світлиці кожного господаря-християнина, а горохівчани цього року знову щиро радіють, що співці звеселяють їх найгарнішими піснеспівами на честь народження Божого Сина.

Одними з перших із мелодійною колядою в райцентр завітали учасники вокального ансамблю «Надвечір’я» клубу села Підбереззя. Зичили здоров’я і всіх гараздів віршами, а Звіздар-школяр Стасик Цариця в унісон співу дорослих сповіщав найгарнішу земну новину мелодією Різдвяних дзвіночків.

За словами засновника «Надвечір’я» Раїси Мужик і її співучих колег Галини Арцимені, Раїси Клец, баяніста Анатолія Юрчука, Віри Кондратюк, Лариси Вавринюк (на світлині), всі кошти, якими господарі обдарують колектив за Різдвяний пісенний зорепад, будуть пожертвою для новонародженої Єви Грибок. Цій дівчинці, як ми писали, щоб вижити, терміново потрібна вартісна операція за кордоном.

Щоб вижити, новонародженій дівчинці терміново потрібна дороговартісна операція за кордоном.