Новини

Скільки автомобілів розчищають волинські дороги

Дороги на Волині розчищають від снігу 69 одиниць техніки.

Про це йдеться на сторінці голови Волинської облдержадміністрації Олександра Савченка.

Так, станом на 16.00 у неділю, 16 грудня, на дорогах Волині забезпечено проїзд у всіх напрямках.

За інформацією служби автомобільних доріг області вже задіяно близько 69-ти одиниць для очистки та посипання доріг, в тому числі: 3 автогрейдери, що працюють у Горохівському та Локачинському районах та 47 одиниць піскорозкидної техніки.

Максимальний покрив снігу до 15-ти сантиметрів спостерігається у Луцькому районі.

У Горохівському районі до 15.00 працювало 4 одиниці техніки (чистять та посипають), з них одна допомагає Луцькому району на трасі «Луцьк-Львів». З 17.00 виходять на повторне чищення доріг. Замети відсутні.

У Локачинському – на дорогах працює трактор. Завтра буде залучено грейдер.

У Ратнівському районі ДРП-13 обслуговує М-19 на відрізку 46 км від Доманове. Вночі працювали 2 КДМ та навантажувач. Мають 1 автогрейдер та МТЗ -82 з лопатою. Техніка справна та готова до роботи. Пізно ввечері вийдуть на очистку.

У Старовижівському – на дорогах загального користування місцевого значення працюють 2 КДМ та навантажувач. До роботи по очистці готові 2 автогрейдери та трактор Т-150.

У Рожищенському районі з третьої години ранку Рожищенським райавтодором забезпечено посипання доріг району. Дві одиниці техніки в першій половині дня забезпечували очищення доріг державного значення. Після завершення хуртовини, але не пізніше 15.0 год. 17.12.2018 вся техніка буде задіяна для розчищення доріг району. Електропостачання здійснюється безперебійно.