Новини

У Львові підпалили два російські банки

У Львові в ніч на середу, 28 листопада, невідомі підпалили два банківських відділення.

Зловмисники кинули в приміщення банків пляшку із запалювальною сумішшю, в результаті чого сталося загоряння.

Про це повідомляє прес-служба міської поліції.

«Близько 3:00 в поліцію надійшло повідомлення про пожежу в банківській установі, розташованій на вулиці Політехнічна... Близько 3:30 в поліцію надійшло ще одне повідомлення про пожежу в банківській установі, розташованій в районі перехрестя проспекту Чорновола з вулицею Хімічна», - йдеться в повідомленні.

Уже на місцях події правоохоронці встановили, що у відділенні на вул. Політехнічна вогонь знищив вікно, кондиціонер і дві відеокамери.

У відділенні на просп. Чорновола згоріло вікно, також пошкоджено стіни та стелю на площі 5 кв. м. В обох випадках зловмисники пошкодили вітрину, кинули в приміщення пляшку із запалювальною сумішшю, в результаті чого сталося загоряння, після чого зникли. Зараз за фактами підпалів поліція відкрила кримінальні провадження за статтею умисне знищення або пошкодження майна.

Проводяться досудові розслідування, правоохоронці встановлюють обставини подій і осіб, причетних до скоєння злочинів. Відомо також, що за вказаними адресами у Львові розташовані відділення Альфа-банку.

Довідково: «Альфа-Банк» — українська філія російського банку, заснована 1993 року з головним офісом у Києві. За розмірами активів та часткою на роздрібному ринку входить в десятку найбільших банків України.