Новини

Маршрутка №251 не їздитиме центром Луцька

З 1 січня маршрут №251 «Підгайці-Забороль» не їздитиме по вулицях Богдана Хмельницького, Парковій та проспекту Волі у Луцьку.

Про це стало відомо у четвер, 29 листопада, під час пленарного засідання 49-ої сесії Луцької міської ради.

Під час обговорення проекту рішення депутат Віктор Ящук заявив, що приміська маршрутка №251 – це єдиний маршрут, який дотримується графіків. До того ж, за словами обранця громади, цей маршрут – це майже єдиний спосіб добратися до мікрорайону Дубнівської.

«251 маршрутка – це єдина маршрутка, хоч вона не міська, але вона ідеально їздить. Водії дотримуються графіків і виходять на останній рейс. Тому, коли у нас всі маршрутки Луцька будуть їздити так само, то можна забирати, а поки – ні», – виступив Віктор Ящук.

Депутат Луцькради Олександр Кравченко запропонував закрити цей маршрут та відновити міський маршрут №30, який раніше закрили.
«У нас є маршрут №4, який мав би нормально їздити, але жоден перевізник не хоче на нього сідати. Його розробили для того, щоб вирішити проблеми з доїздом на Дубнівську. Пропоную №251 з 1 січня 2019 року закрити і відновити маршрут №30», – зазначив Кравченко.

У підсумку голосування депутати вирішили заборонити маршруту №251 «Підгайці-Забороль» їздити по вулицях Богдана Хмельницького, Парковій та проспекту Волі у Луцьку. Рішення набирає чинності з 1 січня 2019 року.