Новини

«Повні презирства обличчя»: лучанка розкритикувала місцевих продавчинь

Луцька громадська активістка Наталія Толмачова розкритикувала продавчинь у місцевих магазинах.

Про це вона написала у блозі на сайті інтернет-видання "Волинь24".

"Знаєте, що мене дивує в першу чергу, коли повертаюсь додому з-за кордону? Те, що на перших порах відчуваю себе ідіоткою. Відчуваю себе некомфортно аж доти, доки сама не перестаю вітатись у магазинах, поки не перестаю всміхатись, поки не стаю такою, як більшість. Чому до цього часу продавцям так важко вітатися з клієнтами?" - запитує лучанка.

Наталія розповідає, що зайшла у магазин, в якому не було жодного клієнта, та ніхто із консультантів так і не підійшов до неї.

"На цілий магазин я єдина клієнтка, а їх троє – ніхто не підійшов, не запитав нічого. Зате одна стала збоку від мене і щось почала семафорити іншим, киваючи головою на мене. Хотілося чимшвидше звідти вийти. Чому лажають вони, а ідіоткою відчуваю себе я?" - йдеться у дописі.

"Дівченята, яким плюс-мінус 25, не вітаються, обличчя сповнені презирства і оцінюючий погляд – ти ващє хто така? І я з жахом згадую, шо на мені труси небрендові, а я прям в храм торгівлі ввалилась… в небрендових трусах... Ідіотка, хіба ні?" - обурюється Наталія Толмачова.

"Куди не повернись – повні презирства обличчя продавчинь, так, нібито кожна з них, як мінімум, власниця того бутіка, а як максимум – ще й невістка якогось ротшильда", - додає вона.