Новини

Укрзалізниця заплатить за ремонт туалетів 4 мільйони гривень

Укрзалізниця заплатить майже 4 мільйони гривень за ремонт туалетів у поїздах Hyundai "прокладці" з одним працівником.

"За результатами тендеру 24 вересня Укрзалізниця уклала угоду з ТОВ "Світ постачання" на модернізацію в електропоїздах HRCS2 на загальну вартість 3,97 мільйона гривень", - повідомляє gazeta.ua.

У документах указали, що під модернізацією мається на увазі встановлення 180 унітазів у швидкісних поїздах "Hyundai Rotem".

"До складу "облицювання" входить кришка унітазу, кільце унітазу та огорожа ніші унітазу, виготовлені з композиційних матеріалів і нержавіючої сталі. Все це добро було оцінено у понад 20 тис. грн за комплект із монтажем", - повідомляють інформатори.

Минулого року філія "Українська залізнична швидкісна компанія" замовила у "Світ Постачання" виготовлення 20 комплектів нижньої частини обшивки кабіни електропоїзду Hyundai за 185 тис. грн за одиницю.

У прес-службі заявили, що "Світ постачання" не мала права юридично укладати договір із Укрзалізницею на розробку обладнання для електропоїздів. Зареєстрована кваліфікація дозволяє фірмі здійснювати тільки торговельні операції, а не виробництво.

"Світ постачання" отримало державних замовлень на загальну суму майже 25 млн грн.