Новини

«Обманюйте, інакше будуть обманювати вас», – лучанка розповіла, як купила несправну пральну машинку

Придбавши пральну машинку у «Фокстроті», лучанка виявила, що вона несправна. Проте обміняти техніку в магазині відмовилися.

Історію невдалої покупки розповіла луцька журналістка Тетяна Грішина на своїй сторінці у "Фейсбуці".

"Кілька слів про те, що таке бути споживачем в Україні. 18 вересня я придбала в "Фокстроті" пральну машинку. І у неї одразу не працювали функції віджиму і полоскання. І я собі думаю, ну це ж "Фокстрот", а не підпільна лавочка, мають замінити. Приходжу і розказую, як є. А ні, кажуть у "Фокстроті". Міняти нічого не будемо, бо ви використовували річ", - написала лучанка.

У магазині їй повідомили: правило повернення покупки впродовж 14 днів не діє, якщо річ використовувалась. Таку інформацію їй повідомили і в Держпродспоживслужбі.

"Вже зараз мені радять — треба було збрехати, що ти нею не користувалася. Друзі, я вам раджу тепер зі свого досвіду - обманюйте, інакше будуть обманювати вас.

Але що за норма?!! А хай йому! Я маю з речами приходити в магазин і прати їх там, перевірити всі програми чи що?

А якщо купувати холодильник, то мені м`ясо приносити, щоб заморозку перевірити?" - обурються лучанка.

"В "Фокстроті" радять дзвонити в представництво виробника. В представництві в Києві кажуть, що якщо це у вас напруги не достатньо, то ви ще нам заплатите 300 грн за виклик майстра. Викликаю електрика. Все в мене добре з напругою.

Рахуємо мої витрати за річ, якою я не користувалася, бо вона НЕРОБОЧА. Перевезення + електрик.

Майстер говорить, що треба міняти деталь, це займе кілька днів, доки вона дійде. Гаразд думаю. Минає другий тиждень. В представництві кажуть: деталь буде 24 ЖОВТНЯ.

Я знаю, що гарантійно мені мають зробити ремонт за 14 днів, інакше можна вимагати повернення коштів. Я не знаю, чим закінчиться ця історія, бо фізично через застуду не можу ходити писати заяви на повернення, скарги і так далі, але я витратила вагон нервів, часу і додаткові гроші через ДОВБАНУ НЕРОБОЧУ МАШИНКУ", - йдетьсяу дописі.

Фото ілюстративне