Новини

На Волині скаржаться на «лежачих поліцейських»

У Ківерцях на вулиці Козацькій містянам заважають "лежачі поліцейські".

Про це на сторінці спільноти "Ківерці" у "Фейсбуці" написав ківерчанин Олег Вілігурський.

"Недавно я тішився, що по вулиці Козацькій зробили хоч якийсь ремонт. Принаймні по ямах вже трюхикати не доведеться, - думав я. Але ото на днях я вирішив по ній проїхатись, і мусив весело скакати гопки по "лежачих поліцейських", яких я нарахував аж вісім. Вісім!", - йдеться у дописі.

Вісім "лежачих поліцейських" встановлені на відрізку дороги від Залізничної до Луцької (320 метрів).

"Лежачі поліцейські", звісно, не мають належного маркування, не оснащені супровідними дорожніми знаками 1.11 «Пагорб» і, я певен, встановлені без узгодження з органами місцевої влади", - додає волинянин.

За його словами, зроблені ці дорожні елементи неабияк.

"Від краю до краю дороги (так, щоб навіть велосипед без підскоку не прошмигнув), вкопані "беушні" бордюри. Оскільки в якості дорожнього полотна на вулиці просто насипаний гравій, який з роками просідатиме, вимиватиметься і розсовуватиметься, а бетонні бордюри лежатимуть непорушно, то згодом стрибати доведеться ще енергійніше", - зауважує Олег Вілігурський.

"Так що на вулиці Козацькій автівки танцюватимуть справжній козацький гопак. Думаю, ідею варто взяти не озброєння і мешканцям інших вулиці, зокрема Київської, Чкалова, Шевченка... Перетворімо їх на дитячі майданчики! Аби лиш дітям було де ганяти м'яча", - зазначає ківерчанин.