Новини

«Я не очікував такого потоку інформаційного бруду, який вилили на воїнів деякі лучани», - волинський науковець

Волинський науковець Володимир Собчук обурився коментарями лучан про ветеранів російсько-української війни.

Про це він написав у своєму фейсбуці.

За словами науковця, його не здивувала позиція більшості депутатів Луцької міської ради, які фактично заблокували будівництво реабілітаційного центру для ветеранів російсько-української війни.

"Це рішення було прогнозованим. Але я не очікував такого потоку інформаційного бруду, який вилили на воїнів деякі лучани у коментарях у соцмережах та в електронних ЗМІ. Не маю бажання передавати весь цей бруд, але наведу лише один приклад. Як пише один анонімний коментатор, доброволець, який мав намір здійснити самоспалення, робив це з метою…. отримання квартири (????). Що тут скажеш про таких «коментаторів»? Убога вата. Малим не дано зрозуміти Велике. Народжений плазувати, не здатен літати", - йдеться у дописі.

"Ненавидіти цих ветеранів можуть лише раби і жлоби, які підсвідомо відчувають свою ницість перед тими, хто, ризикуючи своїм життям, пішов захищати Батьківщину. На відміну від них. Дегенерація свідомості у цієї частини суспільства від слабкого рівня інтелекту, низької культури та поганої генетики", – додає Володимир Собчук.