Новини

Модель звинуватила Мадонну в сексуальних домаганнях

Модель Аманда Казале зізналась, що потерпала від переслідувань та сексуальних домагань від Мадонни.

Про це повідомляє 24 канал.

Як відомо, Мадонна співпрацювала з екс-моделлю Амандою Казале у 90-их роках. Тоді зірка запросила манекенницю для участі в пікантному кліпі, який вона знімала на пісню "Justify My Love". У відео є лесбійські сцени, зокрема, поцілунки двох знаменитостей.

За словами Аманди Казале, саме після завершення зйомок кліпу розпочались залицяння Мадонни. Артистка упродовж 2 років писала Аманді Казале любовні листи, які підписувала "з коханням та поцілунками". Співачка зізнавалась моделі, що вона в захваті від її краси та хотіла б повторити сцени, які були в кліпі. Листи зірка писала червоним чорнилом, що додавало пікантності їх змісту.

Тоді модель ігнорувала сексуальні домагання Мадонни та не бачила в них чогось непристойного. Однак згодом Аманда Казале по-іншому перечитала листи від артистки і вирішила оприлюднити їх.

«Мадонна стала одержима мною. У той час я не ображалася і не замислювалася так буквально, але, оглядаючись назад, розумію, що мене використовувала та, хто на той час була моїм роботодавцем», – заявила Аманда Казале.

Відомо, що частину листів від Мадонни модель виставила на продаж. За інтимні думки співачки, викладені на папері, Аманда Казале планує отримати 50 тисяч доларів.