Новини

У Луцьку колишній гей розповів, як «зцілився»

Колишній гей Уінн Камерон Томпсон розповів, як звільнився від бажання займатися сексом із чоловіками.

Про це стало відомо у четвер, 21 червня, під час його зустрічі із представниками волинських ЗМІ.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Шокуюче зізнання колишнього гея у Луцьку. ФОТО

Після того, як Томпсон відсидів у в’язниці, у його батьків виникла ідея познайомити свого сина з дівчиною з церкви Джулією. Вони вважали, що вона зможе допомогти йому стати на вірний шлях: відмовитися від алкоголю, наркотиків та бажання займатися сексом із чоловіками.

«Ці зміни не відбулися. Але коли я вийшов із в’язниці, ми закохалися одне в одного і попросив її стати моєю дружиною. Все йшло добре, але насправді я не розібрався із болем, який походив із дитинства через насильство, домагання та віддаленість від батька. Тоді я образився на Бога, бо він не робив того, чого я просив, принаймні не так швидко, як мені хотілося», - каже чоловік.

Весілля так і не відбулося, і Томпсон повернувся до старого способу життя, і навіть мав коханця. У 1980-их роках він став ведучим ранкового шоу на телебаченні. Коханий хлопець покинув його.

«Я був самотній. Тоді я сказав Богу, що готовий зцілитися. В неділю я пішов до церкви, де відчув себе в безпеці. Сталося чудо – тепер я не гомосексуал, мене не ваблять чоловіки. Я більше не є сексуально залежний, не вживаю наркотиків та алкоголю», - розповів чоловік.

Пізніше він одружився з тією Джулією. На той час він жив у південній Америці, а вона у Каліфорнії.

«Я написав їй в інтернеті, аби попросити пробачення за весь той біль, який причинив. Ні, я не бив її, просто я залишив на серці Джулії рани. Ми довгий час спілкувалися по скайпу, а потім одружилися. Весілля було у горах, без пафосу і шику, бо грошей тоді у нас не було. Я кохаю свою дружину», - каже Томпсон.