Новини

Так пропіарити гей-парад треба вміти, - луцький пастор потролив нардепа

Луцький пастор та режисер Сергій Шараєвський потролив нардепа Сергія Лещенка. Останній вважає, що рішення комітету Верховної Ради заборонити трансляцію Чемпіонату світу - неправильне.

"Рішення комітету Верховної Ради заборонити трансляцію чемпіонату світу - це не просто тупо піар, це рідкісна можливість тримати власних громадян за осередок ідіотів, які після перегляду трансляції футбол раптово можуть повірити в "рускій мір". Цей рецепт заборони з тієї ж брошури, що перегляд ЛГБТ-прайдів робить людину гомосексуалістом", - йдеться у дописі Сергія Лещенка у Фейсбуці.

"В Олімпіаді нацистської Германії брали участь чорні спортсмени, перемагали, як Джессі Оуенс, отримували нагороди назло Гітлеру, для котрого ті ігри були супер-пропагандистською подією, і нікому не приходило в голову не висвітлювати ці події в США. На мою думку, автори ідеї мають йти далі - і ввести кримінальну відповідальність за перегляд футбольних матчів", - зазначив нардеп.

Натомість Сергій Шараєвський зазначив, що Олімпійські ігри в Німеччині проходили до війни, коли між Америкою і Третім Рейхом були хороші стосунки. На думку пастора, допис Сергія Лещенка - не про футбол, а тонкий піар гей-прайду.

"Ну-ну, а читання постів Сергія Лещенка робить людину інтелектуалом. Так от, шановний депутат БПП, який не любить БПП, Олімпійські ігри в Німеччині проходили в 1936 році. До війни. А коли там почалася перша світова, то краще в Царьова запитати, він як експерт, може точніше підказати. І звісно, так акуратно пропіарити гей-прайд треба ще вміти. Тонка робота. Взагалі підозрюю, що допис не про футбол. Гебельс до подібного ніколи б не додумався", - написав Сергій Шараєвський.