Новини

Засудили волинянку, яка встромила ніж у груди чоловіку

Засудили волинянку, яка встромила ніж у груди чоловіку, коли була п'яна.

Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду Волинської області від 1 червня, - повідомляє ІА Волинські новини.

24 липня 2016 року п'яна жінка в в селі Туровичі Турійського району Волинської області під час сварки з чоловіком вдарила його кухонним ножем у груди.

Жінка свою вину визнала частково. За її словами, вона відпочивала на озері в компанії, де вживала спиртні напої, після чого повернулася додому. В той же час повернувся і її чоловік. В подальшому вона з дитиною на руках сиділа за столом в літній кухні, а ближче до вхідних дверей сидів за тим же столом навпроти сидів її чоловік.

Водночас змахнув зі столу весь посуд, який впав на землю та розбився. Зі слів обвинуваченої, після цього він встав та двічі вдарив у голову та відійшов від столу. Коли повернувся до неї лицем, то вона побачила його розлючені очі, злякавшись, що він знову почне її бити і вона з дитиною на руках може впасти на розбите скло, жінка, взяла ніж і хотіла таким чином налякати чоловіка, щоб встигнути вибігти з дитиною з кухні.

Однак, як саме нанесла удар, вона не пам'ятає. Пам'ятає лише звук ножа при падінні об цементовану підлогу. Після цього звуку, обвинувачена думала, що чоловік її наздоганяє і почала втікати з кухні. До слова, в крові потерпілого виявили етиловий спирт у кількості 2,38 проміле.

Суд визнав її винною та призначив покарання - 7 років 6 місяців позбавлення волі.