Новини

Я не можу знати все, - голова апеляційного суду про резонансну справу Мігаса

Голова Апеляційного суду Волинської області Петро Філюк не зміг прокоментувати зміну вироку бізнесмену Володимиру Мігасу, який у грудні 2016 року, збив Владислава Андрушківа.

Про це він сказав у коментарі інтернет-виданню «Волинь24».

Нагадаємо, у грудні 2016 року п’яний луцький бізнесмен Володимир Мігас просто на пішохідному переході на вулиці Дубнівській на великій швидкості збив юнака.

Навіть через дві години після аварії в його крові виявили більше трьох проміле алкоголю (допустима норма – 0,2 проміле). Після того, як сталась аварія, Мігас робив спроби втекти з місця події. Коли його затримали, водій виявився в автівці зі спущеними штанами, а поруч нього була супутниця. В салоні авто також знайшли пляшку коньяку.

5 грудня 2017 року Луцький міськрайонний суд виніс вирок – чотири з половиною роки позбавлення волі.

Тим часом, Апеляційний суд Волинської області виніс нове рішення: звільнити обвинуваченого від відбування основного покарання, якщо він протягом трьох років іспитового строку не вчинить нового злочину.

«Я не можу нічого коментувати. Тут треба дивитися рішення, бо ж я не був на засіданні. Є реєстр судового рішення, там, мабуть, описано, що і як. Я ж не можу знати всі справи. Якщо там не все описано, то зверніться до тих, у кого воно було. Як я може коментувати щось постфактум?» - сказав голова Апеляційного суду.