Новини

У Луцьку презентують українську соцмережу

У Луцьку покажуть нову українську соціальну мережу "єСвоє".

Презентація відбудеться у четвер, 17 травня, в приміщенні «Academ-Buisness Hub», о 18:30.

Розробники обіцяють абсолютно новий, наповнений якісним та легальним контентом, продукт з можливістю використовувати його і як джерело інформації і як інструмент ведення бізнесу.

В рамках заходу поговорять про соціальні мережі та їх майбутнє, інноваційність соціальної мережі “єСвоє”, дитячий Інтернет, проблеми та перспективи, легальний аудіо-контент, квитковий сервіс, торгівельний майданчик.

Також організатори планують познайомити лучан з партнерськими проектами «єСвоє» мега-туром «SUPER-PUPER» DZIDZIO, Без Обмежень та іншими планами популяризації Національної соціальної мережі.

До знайомства з новим програмним продуктом та неформального спілкування з розробниками запрошуються представники ЗМІ, громадські активісти, підприємці, та лідери думок.

Потенціними партнерами проекту можуть стати: радіо, аутсорсинг (копірайт, дизайн, smm, розробка, реклама, бухгалтерія, юристи), маркетингові агентства, брокери, інвестори, концертні агентства, зірки, блогери, виробники продукції, підприємства громадського харчування, адміністратори масштабних пабліків, транспортні/будівельні компанії, торгівельні мережі; користувачі інтернету.

В прес-конференції візьмуть участь:

- засновник соціальної мережі «єСвоє» - Віталій Оленійчук;
- співзасновник соціальної мережі «єСвоє» - Олександра Струмчинська;
- директор ТОВ “єСвоє.Агенція” - Вікторія Стебловська;
- керівник юридичного департаменту ТОВ “єСвоє.Агенція” - Сергій Мовшук.

З питань участі в прес-конференції телефонуйте за номером 0688675054 - менеджер по зв'язкам з громадськістю компанії «ESVOE» Насушна Ірина.