Новини

«Я критикую Іванну завжди», - мама лучанки, яка бореться за холостяка

Мама Іванни Гончарук із Луцька, яка бере участь у проекті «Холостяк», пояснила, чому розкритикували доньку перед чоловіком, за серце якого бореться Іванна.

Це вона розповіла у пост-шоу «Як вийти заміж».

Нагадаємо, Рожден Анусі приїхав у Луцьк, щоб познайомитися з сім'єю та друзями Іванни.

Холостяк зізнався, що йому інколи здається, що Іванна носить маску і він не може зрозуміти, яка вона справжня. Проте батьки дівчини відповіли, що вона ще недостатньо відкрилася і, можливо, поки не довіряє йому.

«Я критикую її завжди , бо критика – це класно. Розумію, що моя донька бере участь в проекті, але в мене є симпатія і до інших дівчаток. І це нормально», - пояснила мама Іванни.

Натомість, відомий український психолог та телеведучий Дмитро Карпачав зауважив, що її позиція незрозуміла, адже у інших учасниць проекту «Холостяк» є безпосередньо свої батьки, які мусять піклуватися про своїх доньок.

«Невже ви не розумієте, що критикувати Іванну у такому важливому для неї проекті та в такий важливий для неї період, ви підриваєте її самооцінку», - зазначив психолог.

А ось присутня на пост-шоу відома українська модель Алла Костромічова відзначила позицію мами Іванни.

«Я мушу стати на вашу сторону. Як на мене, набагато приємніше почути конструктивну критику, ані ж вислуховувати оди про красунечку донечку, яка ще й хрестиком вишивати вміє. Похвала – це дуже передбачувано, бо мама нічого іншого чоловіку сказати не може. А коли мама навпаки підтверджує його підозри – в цьому нічого поганого немає», - зазначила модель.
Передрук заборонений