Новини

Керівником йому ніколи не бути, - Олександр Савченко про Волянюка

Голова Волинської ОДА Олександр Савченко заявив, що Олександр Волянюк, який засвітився на урочистостях в Росії, ніколи не обійматиме більше посади у керівних органах.

Про це стало відомо 11 травня під час візиту активістів до очільника області, - пише інформаційне агентство ВолиньPost.

До ОДА прийшли понад десяток атовців та громадських активістів, аби передати її керівнику звернення. У ньому вони просили розглянути доцільність перебування Волянюка на посаді голови Громадської ради при ОДА.

Нагадаємо, голова Волинської обласної організації ветеранів України Олександр Булавін, член виконавчого комітету Луцька, голова правління ОСББ на вул. Карпенка-Карого, 9 Валерій Корпач, голова організації «Російський культурний центр» Ольга Саган, голова організації «Авіалюбителів» Ілля Сметанін, екс-прес-секретар громадського формування «Варта порядку», голова громадської ради при Волинській ОДА Олександр Волянюк побували на «Форумі переможців», який відбувся 25 квітня у російському місті Брянськ.

На думку атовців, така поведінка суперечить принципам моралі. Адже такою поведінкою Волянюк заперечує свою можливість очолювати Громадську раду при ОДА.

«Про те, що Волянюк ніколи в житті не буде у складі керівних органів навіть громадського статусу – я вже давно прийняв це рішення…. Я вже вчора направив всі офіційні листи всім нашим правоохоронним органам. Я взяв на себе відповідальність», - сказав посадовець.