Новини

«Безпринципна мерзота», - Дяченко про лучан на російському «шабаші»

«Азовець» Андрій Дяченко вважає неприпустимим їздити на будь-які заходи до країни-агресора, тим паче на такі, як «Форум переможців» у Брянську.

Про це він розповів у коментарі інтернет-виданню «Волинь24».

Нагадаємо, голова організації «Російський культурний центр» Ольга Саган, голова організації «Авіалюбителів» Ілля Сметанін, екс-прес-секретар громадського формування «Варта порядку», голова громадської ради при голові Волинської ОДА Олександр Волянюк, член виконавчого комітету Луцька, голова правління ОСББ на вул. Карпенка-Карого, 9 Валерій Корпач, а також голова Волинської обласної організації ветеранів України Олександр Булавін побували на «Форумі переможців», який відбувся 25 квітня у російському місті Брянськ.

«Будь-яка нормальна людина з 2014 року не поїде на будь-які заходи до Росії. Другий цікавий момент – вочевидь, ці люди поїхали туди не за свої гроші. Абсурдно думати, що товариство, яке там зібралося, скидалося своїми «кровно заробленими», - зауважив Андрій Дяченко.
За його словами, цей факт мав би викликати питання у працівників СБУ.

«Вражає цинізм деяких персон, які були там присутні. Зокрема, пан Волянюк ходив на заходи, присвячені пам’яті Небесної сотні та інші. На публіку ця людина виставляє себе патріотом, а тепер бачимо, що він їздив у Брянськ. Це говорить про те, що люди, які там зібралися – безпринципна мерзота, у якої немає ніяких понять», - наголосив атовець.