Новини

Волинські інтернет-видання збирають гроші на храм у Волновасі

Волинські інтернет-видання проводять благодійний аукціон, виручені кошти від якого спрямують на завершення будівництва храму Святого Миколая Чудотворця в місті-побратимі Луцька Волновасі.

Стартував аукціон у середу, 2 травня.

Нагадаємо, храм у пам’ять про полеглих бійців 51-ї бригади почали будувати у травні минулого року за кошти волинських благодійників. Це перший дерев’яний і перший православний храм Київського патріархату на Донеччині. Нині ж на його території збудували капличку, дзвіницю та місце освячення води. Основні будівельні роботи планують завершити 15 травня.

Загалом між чотирма провідними медіа Волині розподілили 22 лоти. Серед них – картини бійців із 51-ї та 14-ї бригад, Тетяни Мялковської, особисті речі, які презентувала родина Миколи Романюка, піджак Павла Зіброва, футболка з автографом Олега Винника та інші.

Інтернет-видання «Волинь24» розігрує компакт-диски та шарф із зображенням лідеру гурту «ТІК» Віктором Бронюком. У наборі – 2 диска з піснями з дебютного альбому «ЛітераДура», який презентували 27 травня 2007-го; диск, який є свідченням того, що гурт не лишається осторонь подій, що відбуваються у країні протягом останніх років, альбом «Люби Ти Україну», створений до 10-річчя гурту присвячений Україні і тим, хто бореться за неї.

Стартова ціна лоту - 500 гривень. Власником лоту стане той, хто запропонує найвищу ціну в коментарях на сторінці "Волинь24" у Фейсбуці.

Мінімальний крок ставки – 50 гривень. Переможе той, чия ціна протримається найвищою 3 доби, після чого переможець зобов’язаний протягом доби перерахувати вартість лоту на рахунок благодійного фонду «Волинь2014» або розрахуватися готівкою. У випадку його відмови переможцем автоматично стає той, хто запропонував вищу ціну.

Довідково:
Пожертвувати кошти на зведення храму Святого Миколая Чудотворця можна за реквізитами: БФ «Волинь-2014» (ЄДРПОУ 39374494), на р/р 26004301625739, філія Волинського обласного управління АТ «Ощадбанк», МФО 303398, ЄДРПОУ банку 09303328.

Також можливо кошти внести готівкою за адресою м. Луцьк, вул. Набережна,2, офіс №2.