Новини

На Волині підліток на «бесі» вилетів на тротуар і збив чоловіка

У селищі Локачі неповнолітній водій "БМВ" збив місцевого жителя Юрія Курбая.

Це сталося 29 квітня,- повідомляє Інформаційне агентство ВолиньPost.

За словами родича потерпілого Андрія Громика, Юрій Курбай стояв біля будівлі далеко від дороги. Тоді автомобіль, яким їхав неповнолітній, на великій швидкості виїхав на тротуар, протаранив будівлю та збив потерпілого.

За інформацією Андрія Громика, Юрій Курбай втратив ногу, його госпіталізували у важкому стані до лікарні Володимира-Волинського.

Андрій Громик додає, що аварія сталася неподалік від поліцейського відділку та магазину «Скриня». До того ж, на переконання Громика, неповнолітній водій взагалі вмів їздити, і навіть не намагався гальмувати, аби уникнути зіткнення.

«Є великий ризик, що він взагалі не понесе ніякого покарання, я закликаю усіх максимально звернути увагу, і слідкувати за розслідуванням, адже на місці цього нещасного хлопчини міг бути будь-хто з ваших близьких, Ми повинні вимагати запроторити цю тварюку у колонію для малолітніх, і максимального покарання, і притягнення до кримінальної відповідальності батьків», - висловлюється Андрій Громик.

За його інформацією, винуватця аварії відпустили додому через те, що його батьки за кордоном, з місця події його забрали вчителі. Як так сталося, що без нагляду дорослих юнак взяв ключі від автівки – не відомо.