Новини

Луцькій музичній школі хочуть дати 220 тисяч на ремонт рояля

Із бюджету Луцької міської ради хочуть виділити 220 тисяч гривень на ремонт музичного інструменту Луцької музичної школу №1 імені Фридерика Шопена.

Про це йшлося у середу, 18 квітня, під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Зокрема, директорка департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова розповіла, що під час ремонту у навчальному закладі, рояль перебував у Театрі ляльок, і тепер інструмент потребує капітального ремонту.

«Я не знаю, чому така велика сума. Кажуть, що рояль дороговартісний і потребує професійних деталей та обслуговування», - прокоментувала Лілія Єлова.

Помічник Луцького міського голови Борис Смаль розповів, що сума цілком реальна, бо за попередньою інформацію концертний рояль, який стоїть у Палаці культури вартує 5 мільйонів гривень.

Він зауважив, що під час сесії у депутатів виникне чимало питань через таку високу ціну ремонту, тож до засідання порекомендував підготувати роз’яснення та кошторис на такий дороговартісний ремонт музичного інструменту.