Новини

Тіло знайшли у позі ембріона: подробиці загибелі волинянки

Жінку із Володимира-Волинського знайшли мертвою на краю поля біля лісу між селами Зимне і Селець. Ймовірно, вона померла від переохолодження, оскільки тіло виявили у позі ембріона.

За словами начальника Володимир-Волинського відділу поліції Михайла Бобика, 11 квітня, до пошуків залучали військових, - пише ВолиньPost.

Нагадаємо, тіло жінки знайшли у четвер, 12 квітня.

Військові були неподалік від того місця, де лежало тіло, але не виявили його. 12 квітня, тіло виявили у полі біля лісу. На тілі немає ознак насильницької смерті. Поліцейські припускають, що жінка могла померти від переохолодження.

Наразі тіло направили на судмедекспертизу, результати якої і встановлять остаточну причину смерті жінки.

Нагадаємо, що 5-го квітня вийшла з дому та зникла у невідомому напрямку Антоніна Антонівна Демосюк. Протягом 7-8 квітня частину маршруту зниклої жінки рідні змогли відслідкувати по камерах відеонагляду.

Близько 15 години жінку помітили на камерах у центральній частині Володимира-Волинського. Остання точка до якої довели маршрут – зупинка колишнього Фокстроту по вулиці Данила Галицького. Далі пошуки продовжили на території Зимнівської громади, адже були повідомлення, що її бачили поблизу Горичева.