Новини

«Це був цирк», - активіст про падіння ведучої «Ревізора» на Старому ринку

Виконавчий директор Асоціації малого та середнього бізнесу «Бізнес-Волинь» Ігор Дильов вважає, що ведуча програми «Ревізор» Наталія Кудряшова симулювала падіння на Старому ринку у Луцьку.

Про це він розповів в коментарі «Волинь24».

Нагадаємо, у понеділок, 9 квітня, на Новому каналі в ефір вийшла програма «Ревізор. Магазини». У цьому випуску ведуча Наталія Кудряшова інспектувала луцькі заклади торгівлі, в тому числі Центральний ринок.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Товарне дикунство», або Як «Ревізор» перевірив Старий ринок у Луцьку

Ревізора обурили брудні прилавки, іржаві холодильники та торгівля на газетах. А одна з продавчинь так виштовхувала ведучу з-за свого прилавка, що та аж впала.

«На мій погляд ситуація з падінням – це був цирк. Як в футболі інколи футболісти падають, щоб пенальті призначили, так і тут. Було видно, що людина добивалась резонансу», - вважає активіст.

Водночас він визнає – проблеми на ринку є. Тому в плані чистоти ситуація на ринку в програмі висвітлена «більш-менш об’єктивно».

«Можливо деякі продавчині розслабились, тому що є мораторій на перевірки і немає жорсткого контролю. Керівництво ринку все-одно якісь кроки робить і в санітарних моментах, і в обладнанні місць для торгівлі, але їх завжди не вистачає. В часи найбільшого напливу продавці виходять за межі ринку», - розповідає Ігор Дильов.

«Що з ними робити, міліцію викликати? Тим більше, що люди платять за місце. Можливо дирекція заплющує очі на ці речі», - зазначає активіст.

«Показали, що все ужас-ужас, а насправді ми так живемо. Випадків отруєнння не було і це вже добре», - додав очільник асоціації «Бізнес-Волинь».

З його слів, змінювати ситуацію на ринку варто, однак це дуже непросто, адже потрібно врахувати потреби звичайних селян, які привозять до міста свою продукцію.