Новини

У селі під Луцьком освітили п’ять вулиць

У селі Підгайці Луцького району освітили п’ять вулиць. А до кінця року, каже сільський голова Юрій Семенюк, ліхтарі будуть на території всієї громади.

Про це він розповів журналістам у п’ятницю, 6 квітня.

Цьогоріч на освітлення з підгайцівського бюджету виділили 673 тисячі гривень. За ці гроші відремонтували освітлення на вулиці Гальчевського та облаштували його на вулицях М. Безручка, Довженка, Котляревського, Підвірній, Гоголя, Східній у селі Крупа, Скандинавській у селі Струмівка.

«Плануємо до кінця року повністю зробити освітлення в Підгайцях, Крупі і Струмівці. До осені хочемо усе завершити. Думаю, це буде перша на 100% освітлена сільрада», - каже Юрій Семенюк.
Освітлені вулиці - часом розкіш навіть для міста
Юрій Семенюк каже, що до кінця року ліхтарі будуть на території усієї сільської ради

Також сільський голова тішиться – на території громади майже не припиняється ремонт доріг. Так, нещодавно після зими почали викладати тротуари бруківкою у Крупі та Підгайцях.

«Кожна вулиця повинна мати тверде покриття, кожна вулиця повинна бути освітлена і має бути з одного боку тротуар. Це мій план. Хочу, щоб у нас громада була найкраща – не тільки на Волині, а й трохи далі», - розповідає очільник Підгайцівської сільської ради.
Дитячий майданчик зробили за кошти сільського бюджету