Новини

У Луцьку вночі їздили бандити і шукали жертву

У Луцьку по гарячих слідах за кілька годин вдалося звільнити заручника, якого невідомі в масках викрали вночі у місті.

Про це розповіли в прес-службі поліції Волині, - пишуть "Факти".

Нагадаємо, у ніч на 25 березня по вулиці Гордіюк у Луцьку троє чоловіків силою затягнули 31-річного місцевого жителя в автомобіль «Volkswagen LT» та вивезли його в село Городище-2 Луцького району у помешкання одного із зловмисників. Бандити силою обікрали потерпілого та вимагали 2 тисячі доларів.

«На чоловіка напали приблизно о першій годині ночі, коли він повертався додому з гостей. Троє незнайомців накинули йому на голову мішок і заштовхали в автомобіль. По дорозі викрадачі побили чоловіка та відібрали у нього гроші - 400 гривень, а також мобільний телефон і ... бейсболку.

Заручника привезли в покинутий будинок в селі Городище, де його продовжували бити, вимагаючи викуп за звільнення. Чоловіка в цьому будинку протримали всю ніч і ранок наступного дня. Родичі заручника вчасно забили тривогу, і оперативникам вдалося вийти на викрадачів.

Один із зловмисників встиг втекти. Двоє інших були затримані. Ними виявилися раніше судимі за тяжкі злочини жителі Волинської області. Один з них всього місяць тому вийшов з в'язниці. Заручник звільнений", - повідомили в прес-службі.

Інших подробиць операції в поліції не повідомляють, посилаючись на таємницю слідства. Додали лише, що затриманих в даний час перевіряють на причетність до подібних злочинів в області і в цілому по Україні.

31-річний чоловік, на якого напали грабіжники, був випадковою жертвою. Банда роз'їжджала по нічному Луцьку на автомобілі і таким чином підшукувала собі жертву. Зловмисників цікавили добре одягнені люди, які в нічний час опинялися на вулиці одні.