Новини

Кабмін пропонує звільнити Гунчика, - ЗМІ

Кабмін України вніс подання на призначення нового голови Волинської області. Тобто, голову Волинської ОДА Володимира Гунчика можуть звільнити.

Відповідне подання внесли 14 березня, - пише ВолиньUA.

Новим претендентом на посаду "губернатора" Волині – Савченко Олександр Ілліч, генерал-лейтенант, котрий раніше перебував на посаді заступника Міністра МВС та обіймав посаду першого заступника голови Київської ОДА.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Савченко прокоментував своє «призначення» на посаду голови Волинської ОДА

Таким чином, вже найближчими днями можна очікувати відповідного Указу Президента та представлення нового керівника виконавчої гілки влади на Волині.

Нагадаємо, ще наприкінці грудня, 2017 року з'явились чутки, що Володимир Гунчик залишить крісло голови Волинської ОДА. Про те, що саме Олександр Савченко змінить Володимира Гунчика на посаді голови Волинської ОДА, повідомив першим нардеп Ігор Гузь. Володимира Гунчика вже не вперше таким чином «звільняють», та й серед претендентів на його місце називали як мінімум троє людей. Це і екс-керівник управління СБУ у Волинській області Володимир Мельникович, і керівник фонду «Волинська родина» Олена Палагута, і навіть нардеп Сергій Мартиняк.