Новини

Лучани посперечалися через «кафе без дітей»

В мережі розгорілася суперечка через пропозицію Оксани Сидорук створити у місті чайлдфрі кафе.

Таку пропозицію лучанка висловила у Фейсбуці.

"На мою думку, у Луцьку потрібне чайлдфрі кафе! Мені набридло ходити по закладам і постійно терпіти крики дітей, на яких мами не звертають уваги. Пів біди, якщо у закладі є дитяча кімната, інша справа, коли приходиш у паб, а там сидять батьки зі своїми чадами. Коли просиш їх заспокоїти своїх дітей, вони або не звертають на тебе увагу або кажуть «цеждіти»!!! На мою думку, кафе без дітей – це право на відпочинок, а не дискримінація", - написала лучанка.

У соцмережі розгорілася суперечка. Дехто вважає, що кафе без дітей у Луцьку - це необхідність і підтримує пропозицію Оксани Сидорук, інші ж навпаки, пишуть, що це дискримінація батьків з дітьми.

Aleksandra Kurteeva
а коли дівчата сидять за сусіднім столиком і розмовляють, регочуть гучніше всіх присутніх і музики... і ти просиш їх бути трошки тихіше, бо не чути нічого крім них...а вони ж теж відпочивають!!!! то в такому разі Луцьку потрібно stupidgirls free cafe.

Катерина Потапчук
В мене таке враження, що люди тупими стають... Не вникли в суть і розквохталися на автора. Дівчина говорить не про заборону дітей у кафе, а про те, що повинні існувати заклади для дорослих! І це є нормальна практика! В Туреччині, Єгипті та ряді країн є готелі 16+. І навіть в самих готелях, які приймають без вікових обмежень, є басейни 16+, ресторани 16+. Тому перш ніж включити свій рупор, переконайтесь, що він нормально підключений до мозку.

Катя Бронфін
Коли своїх діток не мала, теж ходили у різні заклади, але ніколи на думку не спадало "дати мамі зауваження" на рахунок її діток.

Василь Миколайович
Гарні думки. Але тебе зараз закидають фразочками "дітачка це щастя", "ти своїх просто не маєш", "от свої будуть, тоді поймеш". Адже для багатьох людей, їхнє найбльше досягнення, це розставити ноги та родити дитину. ВСЕ. Весь їхній сенс життя це просто їсти, ржати, срати і обов'язково передати свої "геніальні" гени далі. Більш нічого, весь світ обертається навколо їхніх невихованих, кричащих піздюків, котрі все лапають, бігають і зачіпають чужих людей. Своїх малих потвор, адже дітьми їх не назвати, ці "яж мамки" садять срати чи сцяти просто посеред вулиці. А зробивши зауваження, це бидло почне розказувати тобі, про те, яка вона мать і яке ти ніщо))

Лілія Олейнікова
Ви що самі дітьми не були.Є вихід сиди дома.і пий воду з крана.І дітей не буде

Альона Савицька
Я теж ходила б в таке кафе

Тамара Глинюк
Який брєд!!! Мені ще одна жіночка робила зауваження що я в магазин з каляскою ходжу!!! Вже скоро взагалі заборонять дітей родити, бо людям мішають!!!!

Інна Доротій
Тююю, як вам заважають діти не ходіть у паби. Вихід є завжди. Якщо мені не подобається маршрутка, то я йду пішки. Навіть, якщо це займе більше часу. Так само з дітьми. У нас дякувати Богу, демократична країна і сім'ї з дітьми мають таке ж право на відпочинок, як в без дітей. І вибір є. В місті повно закладів де дітей не зустрінеш. І взагалі, чого це я раптом маю терпіти тупих ТП без дітей у закладах харчування? Слухати їхній регіт, дивитись як вони роблять селфі? Ах, так сарказм якщо що.

Таня Щаслива
Шановні, в наш час, дуже багато є приміщень для відпочинку з дітьми!!!! Питається: "Чого в восьмій вечора сунути п"ятирічну дитину в бар!?" А все тому, "що мамаша пагулять хоче"... Чому ви в обід чи зранку на піцу не підете? Якого хрєна я вийшовши раз з чоловіком ввечері відпочити, маю чути цілий вечір припадки і дике бичаня ваших дітей?!!! Не говориться тут про дітей, які виховані, і сидять тихенько, а про тих... які розносять паб серед ночі. Не соромно Вам "мамаши" вечорами по таким закладам соватись з дітьми.?.. Це ви вибирайте місце, де можна з дітьми, а де ні... І поважайте відпочинок других

Альона Савицька
Відразу всіх критикують, що це ж діточки, а ніхто не подумав що є такі люди що не можуть народити дитинку і йм боляче дивитись на щасливих мам, або є занадто мами підносять свойх чад до небес що ти сидиш і ті дітки по голові скачуть , наприклад як що якась міс селфі регоче, то я можу підійти і прикрити йй рота , а на малечу тож не будеш кричати. Так до чого ж я веду, що мамою бути це велике щастя, але треба щей виховати гарно дитинку а не дозволяти все що йм хочеться

Светлана Полячек
Правильно! Я мама четырёх детей и у меня двое внуков,считаю что ПАБ не для деток. Родители уважаемые не стоит детям находиться в таких заведениях.для этого есть детские игровые комнаты, площадки......зачем чтоб ребёнок смотрел на то , как выпивают взрослые?