Новини

«Хтось зазіхає на землю», - Ігор Дильов про Старий ринок

Керівник ГО «Бізнес Волинь» Ігор Дильов вболіває за модернізацію Старого ринку, бо підстав для його перенесення в район ЛПЗ він не бачить.

Про це стало відомо у середу, 7 березня, під час публічної консультації щодо розташування Старого ринку в історичній частині міста.

Ігор Дильов вважає, що ринок можна привести до ладу та облаштувати місцями для паркування автомобілів.

Він зазначає, що Луцька міська рада хоче перенести ринок через те, що «хтось зазіхає на землю». «Зараз існує боротьба за земельну ділянку, а не за про покращення туризму. Є мова про хорошу земельну ділянку, є зазіхання на великий клап землі. Тим більше з огляду на те, що робиться в міській раді за землю», - каже Дильов.

Луцький підприємець Тетяна Біскуп також розповіла, що нещодавно вона провела соціологічне дослідження, в рамках якого понад три тисячі лучан висловилися на тему перенесення Старого ринку.

«Вони написали свої прізвища, імена і заявили про те, що ринок у Старому місті потрібен. Нехай є претензії до облспоживспілки, є претензії до орендарів, але ці проблеми можна вирішити без перенесення», - наголосила Тетяна Біскуп.