--> На Старому ринку зліпили труну зі снігу. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Старому ринку зліпили труну зі снігу. ФОТО

6
15
На Старому ринку зліпили труну зі снігу. ФОТО
Продавець Старого ринку показав, що очікує тих, хто перенесе ринок в район ЛПЗ.

Нагадаємо, Старий ринок пропонують перенести до існуючого Нового ринку, що знаходиться в районі ЛПЗ, поблизу заводу «Кромберг».
Поблизу одного із контейнерів, де продають ритуальні квіти, на купі снігу поставили вінки. Так, продавець із сусіднього контейнеру Олег «вмонтував» туди резинові чоботи.

«Так їм і передайте. Перенесуть – во, що буде», - кивнув на «композицію» продавець.

У коментарі «Волинь24» чоловік сказав, що перенесення ринку потрібне комусь з «вищих посадовців».

«Якби базар привести до ладу, зробити його цивілізованим, нормальним, то хай би собі стояв. Нащо зносити, переносити? Він же споконвіку тут стоїть. Вони ж не думають про людей, про нормальних, бідових людей, таких як ми. Вони ж думають тільки про те «Порт-сіті», про Промінь, які побудували. Ще тут щось побудують і будуть собі шикувати. А хіба їх гребе, як ми будемо виживати? Їм би свої харі напхати! Я думаю, що то той «палицівський» хоче тут поставити щось своє, того і йдуть по головам», - обурений ситуацією Олег.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
15

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Народ злий,розуміють що баригі при владі хочуть все під себе брати,нам ще внутрішніх бунтів кровавих не хватало..владо думай як Соломон.
Відповісти
Ще не один підприємець з базару так неліг,вас вже давно треба розігнати н....й....тільки і вмієте що бикувати і хамити....там ще ті люди,хапуги і брихуни...все плачуть....Іди на завод,чи в цех,будеш там вінки ставити.....
Відповісти
отой продавець, що вінки продає, спеціально не фарбує свій контейнер, мабуть хоче показати, яка бідота на ринку, навіть на банку краски на вінках не заробив...чим і підкреслює безлад . Що-що, а похоронний бізнес завжди виживе і мають вони не по одній "точці" на різних ринках. Знаю від родички, яка там має магазин, і на ГПЗ і на Пасажі, і ниє що не виживає. Дивлячись як виживати....
Відповісти
ХА-ХА.. та пора щось міняти ,на мою думку краще б зробили містечко для гостів Луцька.З часом привикли б що ринок на ГПЗ,нічого тут поганого небачу або привести влад (бо він зовсім занедбаний)

Відповісти
А чому ніхто з "розумників-депутатів"не запропонує варіант " наведення порядку при збереженні робочих місць".Саме це обіцяли людям ,які виходили під міську раду?А "бардак " і негативне ставлення до ринку створюється штучно.Чому муніципали не реагують на всі порушення [стоянка в зоні дії забороняючих знаків,торгівля на проїжджій частині вул.Замковій]?
Відповісти
Хто привикне їхати на гпз. Не смішіть. Вигнати людей з робочих місць, які роками створювали, і зробити містечко для гостей міста. Це ви жартуєте, чи може вам погано? Краще нехай спочатку приведуть замок в порядок, зроблять благоустрій схилу від замку, поремонтують сходи, перила і т.д. а містечко можна робити в Львові. В нас не так багато туристів, просто хтось приглянув землю...
О
Рл
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні