У луцького військкомату немає окремого приміщення для роботи

1
4
У луцького військкомату немає окремого приміщення для роботи
Луцький міський військовий комісаріат не має окремого приміщення для роботи.

Про це йшлося 24 січня під час засідання виконкому Луцькради.

Під час виступу начальника відділу оборонно-мобілізаційної і режимно-секретної роботи Ніни Бенесько член виконкому Олександр Серватович поцікавився, чи знайшли приміщення для міського військкомату, яке раніше відібрав суд.

«Було прекрасне приміщення на вулиці Словацького, 1, однак поки що це питання залишається без вирішення», - відповіла Ніна Бенесько.

За її словами, можливо, ЦНАП невдовзі надаватиме послуги з обліку військових, що допоможе вирішити питання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скоріше в ЦНАП заберайте ту халтуру, бо вже немає терпіння стояти людям в чергах, все в одному 502 кабінеті, приписки/виписки, військові квитки і т.д. і т.п., на вулиці черга, на сходах черга, приходиш до кабінету і о диво й там черга, і при тому раз в тиждень в середу прийомний день. Хіба таке можливе ставлення в сучасному світі. Жах. Сьогодні ще до того всього прийом розпочали з 9 години, хоч мають приймати з 8 до 17. Пощастило аж перед обідом зайти в кабінет. Невже не можна добавити людей раз такі черги. Пародія якась. Ще хочуть на контракт щоб хтось прийшов, ну ну, за таким підходом до роботи будуть вони ще довго агітувати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні