Три українські мурали стали найкращими у світовому вуличному мистецтві-2017

0
-1
Три українські мурали стали найкращими у світовому вуличному мистецтві-2017
Два київські та один харківський мурал увійшли до списку найкращих вуличних витворів мистецтва світу у 2017 році I support street art.

Про це пише Українська правда.

Один із муралів є роботою італійського художника Kraser, розміщена у Києві за адресою Верхній Вал 44. На муралі зображений ведмідь з людськими руками і зосередженим поглядом.


Інша робота з Києва, яка потрапила до переліку I support street art – мурал майстра з Аргентини Jaz, на якому зображено двох левиць. Франко Фазолі (Franco Fasoli JAZ) розмалював стіну Київської гімназії №267 (вулиця Архітектора Вербицького, 7Б).


Харківський мурал у списку – робота M-CITY (поляка Маріуша Вараса), алегоричне зображення "недобудованої" голови людини над автошляхами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні