--> Лучанин потролив Пустовіта через велику кількість радників | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучанин потролив Пустовіта через велику кількість радників

2
1
Лучанин потролив Пустовіта через велику кількість радників
В.о. мера Луцька Григорія Пустовіта потролили через велику кількість радників. Лучанин Максим Мельничук розмістив своє фото у соцмережі з написом "Пустовіт, візьми мене радником".

У такий спосіб він висловив своє обурення з приводу того, що секретар міськради призначає радниками міського голови «потрібних» людей, які раніше зарекомендували себе хіба що активністю в соціальних мережах.

Останнє гучне призначення – прийняття на роботу в міську раду члена громадської ради при Волинській облдержадміністрації 29-річної Мар’яни Сорочук.

«Останнім часом у міській владі Луцька стає відомою посада РАДНИК мера, – пише Максим Мельничук. – Міський градоначальник Пустовіт системно збільшує штат працівників, особливо радників. Позаяк наше місто, набираючи нових євроінтеграційних обертів, активно розвивається, то у мера стає все більше обов’язків, в результаті чого він потребує колосально великого штату радників.

Про це свідчать недавні призначення. Пустовіт, як справжній господар, піклується про своїх підлеглих, забезпечує їм гідну зарплатню, щедро призначає надбавки та премії».

Розмістивши своє фото, лучанин оголосив про старт флешмобу під назвою «Пустовіт, візьми мене радником».

«А що, чим я гірший тих, кого вже призначено радником? Я не боюся мегаколосальної роботи, яку мені доведеться щодня робити, а це створювати селфі та розміщувати у мережі «Фейсбук». Якщо доведеться, можу ходити з надутими щоками, робити розумне обличчя і видимість роботи, гадаю, за це ж і надають вельми щедрі премії», – іронізує Максим Мельничук.

Раніше, як відомо, радником міського голови була колишній менеджер фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк», депутат міськради від «УКРОПу» Тетяна Янчук.

Та вже через два тижні після призначення її перевели на посаду начальника відділу персоніфікованого обліку департаменту соціальної політики міськради, а менш ніж за півроку ця 34-річна жінка «виросла» до заступника директора департаменту соціальної політики.

Так само з радника міського голови став заступником директора департаменту сім’ї, молоді та спорту наближений до «УКРОПу» Андрій Розтока, який до того працював у штаті футбольних клубів «Волинь» та «Луцьк».

А ось інший радник мера Ігор Поліщук демонструє стабільність. Із 3 липня, відколи він добровільно зрікся посади секретаря міськради, цей лідер фракції «УКРОП» у міськраді працює радником.

Відтак, звертаючись до друзів, Максим Мельничук пише:

«До цього флешмобу може долучитися кожен, хто не боїться кинути виклик долі. Хто воліє долучитися до глобального розвитку нашого міста та може впоратися із «важкою», інтенсивною й копіткою роботою радника в.о. мера Пустовіта».

Петро ЗАДОРОЖНІЙ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на те вин и пустоцвит.
Відповісти
ця схема прокручується для того, щоб обійти конкурс на певну посаду.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні