--> У луцькому будинку квартири замітає снігом через тріщини | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У луцькому будинку квартири замітає снігом через тріщини

0
1
У луцькому будинку квартири замітає снігом через тріщини
Квартири у будинку по вулиці Молоді у Луцьку замітає снігом через тріщини у будинку.

Про це йшлось у понеділок, 22 січня, під час засідання постійної комісії з питань генерального планування та ЖКГ Луцькради, - пише Волинська правда.

На засідання комісії прийшли дві мешканки будинку, які попросили депутатів вжити заходів. За словами очільника департаменту ЖКГ міськради Юрія Крася, останнє обстеження будинку проведено 16 січня. Посадовець зауважив, що тріщини не збільшуються.

«Через тріщини задуває сніг. Можливо в нашій країні так має бути? Там живе малозабезпечена сім’я. Вони не можуть самі ліквідувати цю тріщину», – заявила представниця ініціативної групи Оксана Штихорська.

У підсумку, члени комісії одноголосно вирішили провести виїзне засідання і подивитися на стан будинку на власні очі. На засідання запросять керівника місцевого ЖКГ та очільника профільного департаменту Луцькради. Про місце і час виїзду повідомлять згодом.

Фото ілюстративне
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні