--> На Волині не використали 200 мільйонів гривень, які митниця «заробила» на ремонт доріг | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині не використали 200 мільйонів гривень, які митниця «заробила» на ремонт доріг

2
-8
На Волині не використали 200 мільйонів гривень, які митниця «заробила» на ремонт доріг
На Волині у 2017 році не використали 200 мільйонів гривень, які отримали на ремонт доріг за рахунок «митного експерименту».

Про це йшлося у понеділок, 22 січня, під час оперативної наради в ОДА.

Директор департаменту фінансів Ігор Никитюк розповів, що проект обласного бюджету подали на розгляд депутатів ще 30 листопада 2017 року. Окрім того, спеціальну таблицю розмістили й на сайті ОДА.

«Практично на всіх комісія проект розглянули і зауважень як таких не було. Доопрацювання теж були подані. На засіданні сесії 18 грудня по бюджету остаточного рішення не прийняли», - зауважив він.

Він повідомив, що вільні залишки бюджетних грошей складають 63,8 мільйона гривень. Їх спрямують у фонд регіонального розвитку, на ремонт доріг тощо. Окрім того, залишилося й 200 мільйонів гривень від «митного експерименту», котрі також підуть на ремонт автошляхів краю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На ремонт доріг, тільки вже північних районів, а то у наші Волинській ОДА напево думають що за ковельсьським районом закінчується Волинь.
Відповісти
А чи підуть? Скоріше всього,що поїдуть.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні