--> До Володимира з'їхалися боксери з усієї Волині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

До Володимира з'їхалися боксери з усієї Волині

0
6
До Володимира з'їхалися боксери з усієї Волині
У суботу, 20 січня, Володимир-Волинський перетворився на центр боксу Волині. Сюди, аби прийняти на рингу бій, приїхало близько півтораста спортсменів з різних міст та районів області.

Серед них були досвідчені бійці, переможці турнірів всеукраїнського рівня, а також ті, хто вперше цього дня прийняв бойове хрещення, інформує Буг.

На турнір завітали спортсмени Луцька, Ковеля, Нововолинська, Іваничів, Любешова, Червонограда, Радехова, Любомля, Ківерців, Володимира-Волинського (місто і район) та ін. Володимир-Волинський представили на турнірі близько 30-ти спортсменів.

Завітали на відкриття Олександр Бровко, представник одного із спонсорів турніру, Володимир-Волинської птахофабрики “Чебатурочка”, Олександр Козак, голова відділення “Ощадбанку” у місті, віце-президент федерації боксу Волинської області Олександр Грабовський, перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, начальник міського управління освіти, молоді і спорту В’ячеслав Петрук, директор Володимир-Волинської ДЮСШ Олексій Зінкевич, керівник і засновник клубу “Любарт” Володимир Подзізей та інші.

Організатори змагань вручили подяки спонсорам та людям, завдяки яким подібний турнір став можливим.


Теги: спорт, бокс
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні