--> У Луцьку шукають перевізника на три маршрути | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку шукають перевізника на три маршрути

2
-3
У Луцьку шукають перевізника на три маршрути
Луцька міська рада проведе конкурс на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах № 14, № 31, № 32, враховуючи погодження Волинської обласної державної адміністрації.

Відповідне рішення розглядатимуть у середу, 24 січня на засіданні міськвиконкому, - пише "Конкурент".

Відповідно до проекту рішення виконкому, розміщеному на сайті Луцькради, на маршруті "Окружна – село Липини" має бути 6 автобусів, в тому числі й у вихідні чи святкові дні з розрахунковим інтервалом руху в години "пік" 20 хвилин.

Перевізник, не пізніше ніж за два дні до дати проведення конкурсу, забезпечує наявність працездатного GPS-обладнання на транспортних засобах, які пропонуються для роботи на автобусному маршруті та інше.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не в Луцьку потрібно шукати, а по всій Україні. В нас нема нормальних перевізників
Відповісти
що значитm з розрахункоровим інтервалом 20 хв. в години пік? що це за херня в кінці кінців? не в години пік людям теж треба їздити до вашого відома і що, знову стояти і чекати по годині і більше, бо маршрутчик визначив що вже не година пік, а тому коли захоче тоді й приїде? Ви розумієте, що від зупинки Нова Лінія, якщо нема 31маршрутки можна добратись до "цивілізації" подолавши або кілька кілометрів через міст, або пертись на Ковельську аж до "Вопаку", що теж немало, а не всі за станом здоров"я чи віком можуть це робити, чи на 47 маршрутку, яка теж їздить так же г"гарно" як 31 і в "кругову" повз старий базар, так як і всі маршрутки, яких є тьма, від зупинки біля "Вопаку" теж "в кругову". Невже не можна хоч ту ще одну 227, яка їде повз нашу зупинку, пустити не по Набережній, а повз ДСЮШ і далі з поворотом на вул Винниченка, щоб ми могли хоч до центру доїзджати, чи там на тому відрізку Набережної , кудою вона проїзджає тьма пасажирів сідає і купа стратегічно важливих об"єктів, а на вулиці Винниченка буде менше?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні