--> Україна очікує звільнення із полону ще кількох військових | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Україна очікує звільнення із полону ще кількох військових

0
7
Україна очікує звільнення із полону ще кількох військових
Іще кілька українських військових невдовзі звільнять з полону.

Про це йшлося під час зустрічі Президента Петра Порошенка з митрополитом Української православної церкви Онуфрієм та представником Президента в Тристоронній контактній групі Іриною Геращенко, - пише ЗІК з посиланням прес-службу Глави держави.

В Адміністрації Президента підкреслили, що Глава держави подякував українським церквам за підтримку процесу звільнення українських заручників та підтримку їхніх родин – за «ту нашу спільну роботу, яку ми робимо щоб звільнити українців з полону, де вони перебувають на окупованих територіях».

«Я буду дуже вітати допомогу Церкви у звільнені політичних в’язнів, які перебувають на території Росії», – наголосив Петро Порошенко.

При цьому він зазначив, що «Україна готова до рішучих кроків щодо повернення наших хлопців та дівчат додому».

Глава держави також звернувся до Церкви за підтримкою для тих, хто перебуває на окупованих територіях та в наданні їм гуманітарної допомоги.

У свою чергу, Ірина Геращенко нагадала, що напередодні Глава держави помилував особу, що має сприяти подальшому процесу звільнення українців.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні