--> «Я не вважаю, що існує епоха пост-правди», - очільник «Громадського радіо» у Луцьку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Я не вважаю, що існує епоха пост-правди», - очільник «Громадського радіо» у Луцьку

0
-3
«Я не вважаю, що існує епоха пост-правди», - очільник «Громадського радіо» у Луцьку
Луцьк відвідав теле- та радіоведучий, перекладач та медіа-тренер Андрій Куликов.

Він став другим спікером "Міжнародної академії демократії", - повідомляє 12 канал.

Близько двох десятків журналістів завітали на зустріч, аби дізнатися про інформаційні тренди 2018 року, принципи робити ЗМІ за кордоном та маніпуляції у сфері медіа.

«Я не вважаю, що існує епоха пост-правди. Фейкові новини, пост-правда і багато такого іншого − воно вигадане, на мою думку. По-перше, аби дати роботу багатьом-багатьом людям, які про це пишуть, говорять та досліджують. По-друге, для того, аби зокрема заплутати професійних журналістів» − стверджує Андрій Куліков.



Журналіст вважає, що немає таких досягнень, які українці не могли б повторити. У цьому контексті, з його слів, вітчизняним телеканалам варто використовувати досвід Канади та Польщі − перетворювати велику кількість регіональних ресурсів у єдиний холдинг з філіями, як наразі реорганізовується державне телебачення в Україні.

Зустріч відбувалася у форматі обговорення − тому кожен присутній мав змогу з'ясувати для себе будь-які питання. Організатори сподіваються, що такі тренінги і надалі матимуть успіх та об'єднають спільними знаннями усіх волинських журналістів.

Довідково:

1979–1992 рр. — Кореспондент, заввідділу, заступник головного редактора пропагандистської англомової газети УРСР на закордон «News from Ukraine» (Київ).
1992–1995 рр. — Продюсер, старший продюсер радіо Української служби Бі-Бі-Сі (Лондон).
1996 р. — в.о. головного редактора, заступник головного редактора новин телеканалу ММЦ-«Інтерньюз».
1997–1998 рр. — Випусковий редактор, заступник директора Телевізійної служби новин телеканалу "Студія «1+1», куди потрапив на запрошення Олександра Ткаченка.
1998–1999 рр. — шеф-редактор і ведучий ефірів «Нового каналу»
2000 р. — автор-ведучий телепрограми «Нічна драматургія» на телеканалі СТБ.
2000–2007 рр. — Продюсер радіо Української служби Бі-Бі-Сі (Лондон).
Із серпня 2007 р. — На запрошення екс-колеги по Новому каналу телепродюсера Михайла Павлова став ведучим<1> політичного ток-шоу «Свобода слова» на телеканалі ICTV після звільнення звідти Савіка Шустера.
У 2013 році виступив співзасновником «Громадського радіо». З вересня 2015 року очолює його правління.
2 грудня 2016 року під час засідання загальних зборів Всеукраїнської громадської організації «Комісія з журналістської етики» Андрій Куликов обраний головою.

Інформація Вікіпедії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні