--> Папа Римський вперше в історії обвінчав пару на борту літака | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Папа Римський вперше в історії обвінчав пару на борту літака

0
0
Папа Римський вперше в історії обвінчав пару на борту літака
Папа Франциск 18 січня обвінчав пару бортпровідників на борту літака рейсу із Сантьяго до Ікіке в Чилі на висоті 11 тисяч метрів.

Благословення Папа Римський дав після того, як Паула Подест та Карлос К’юффарді розповіли, що одружені з 2010 року, але так і не вінчалися, йдеться на AceShowbiz. Про це пише Українська правда.Життя.

Церковний шлюб парі не вдалося взяти, тому що церемонія була запланована на 27 лютого 2010 року, коли Чилі сколихнули землетруси.

Папа Франциск дав благословення бортпровідникам рейсу компанії LATAM на борту літака Airbus 321.

Після того, як Папа Франциск, хоч і від руки, написав сертифікат про шлюб, він став першим Папою, який обвінчав пару в літаку.

Керівник авіакомпанії став свідком на імпровізованій церемонії.

"Ми сказали Папі, що давно уже є чоловіком та дружиною, маємо 2 дітей та дуже були б щасливі, якби отримали його благословення. На наш подив, він запитав, чи вінчалися ми у церкві", – розповіла Паула.

"Він розповів мені, що це історичний момент, тому що Папа ніколи не вінчав нікого в літаку. Папа сказав, що цього таїнства бракує у світі, таїнства шлюбу. Нехай це мотивує нас до сакраментальності нашого союзу. Він зробив це саме з такою метою", – додав Карлос.

Наречених одразу оточили близько 70 журналістів, які супроводжували Папу в його подорожі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні