--> Співак із Луцька розповів про свою подорож до Лондона | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Співак із Луцька розповів про свою подорож до Лондона

0
3
Співак із Луцька розповів про свою подорож до Лондона
Співак із Луцька Дмитро Монатік, який повернувся із Лондона, поділився своїми враженнями від подорожі, зазначивши, що давно не переживав настільки сильних почуттів.

Монатік провів паралель зі справжньою любов’ю і сказав, що якщо закохується, то раз і назавжди. Саме так вийшло і з цим містом, – пише видання Viva!.

«Це любов із першого погляду, вдиху, кроку. Лондон живе, змінюється, дивує. Лондон – місто-магніт: притягує своєю творчістю, дуже насиченою, багатою історією. Що вже казати про музику, яка там народжується і залишається в наших душах назавжди, супроводжує по життю. Камден таун, із барахолкою, на якій можна знайти все що завгодно – від журналів про музику 63-го року випуску до націкавіших робіт сучасників, абсолютно ексклюзивних, але поки ще нікому не відомих художників. Там очі розбігаються, і це, мабуть, перше місце, в якому я під час активного відпочинку піймав себе на думці про те, що 24 години надто мало для однієї доби», – розповів співак.

За словами Дмитра, у столиці Великобританії на кожному розі на тебе може найти натхнення.

«Лондон пробирає на думки, які раніше і в голову прийти не могли, а значить, неймовірно надихає. На кожному повороті ти тільки й задумуєшся: а ось тут же, сто відсотків, проходила з головою, повною ідей для майбутніх пісень, Емі Уайнхаус, а ось тут була знята обкладинка The Beatles, а ось Бенксі... Мюзикл на мюзиклі, театр за театром, і всюди хочеться побувати, все хочеться подивитися. Концерти артистів зі світовим визнанням і поки ще місцевих знаменитостей – майже щовечора. Тут ловиш себе на думці про те, чому ще не придумали клонування чи чому себе не можна заряджати як гаджет? Поставив на годину і знову повен сил і енергії, адже в цьому місті хочеться пересуватися тільки пішки. Навіть звичайний вуличний ліхтар виконаний так, що я розглядав його хвилин 5. Погодьтесь, для вуличного ліхтаря це дуже багато часу», – каже співак.

Особливої уваги у розповіді Монатіка заслуговує нічний Лондон.

«Вночі він, як і ми всі з вами після чарочки п’ятої, змінюється, розслабляється, відкривається і просочується іншими барвами. Із культурного, пристойного і такого випещеного перетворюється у молодого, злегка у п’яному дурмані, зухвалого бунтаря, який так і старається вляпатися у якусь історію, пригоду, але без образ і збитку іншим, з почуттям такту, принаймні, дуже старається його дотримуватися. Звісно, всі «hello», «you know», «thank you» перетворились у «f***k» і «f***ing f***k», але й цей бік столиці Британії мені дуже імпонує. Робить місто різним, живим... », – зазначив співак.



Нагадаємо, Дмитро Монатік потрапив у топ українських зірок, імена яких були у всіх на устах у 2017 році.

Також пісню Монатіка "Vitamin D" визнали найкращим танцювальним хітом 2017-го.

Окрім того, за версією журналу "Фокус" Монатік потрапив у сотню найвливовіших українців 2017 року, посівши останнє місце.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні