--> В Авдіївці ПриватБанк запустив оплату проїзду банківськими картками* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Авдіївці ПриватБанк запустив оплату проїзду банківськими картками*

0
-1
В Авдіївці ПриватБанк запустив оплату проїзду банківськими картками*
На автобусному маршруті «Авдіївський коксохімічний завод - проспект Центральний» в Авдіївці поїздку можна оплатити проїзд будь-якою банківською картою.

В автобусах цього маршруту ПриватБанк установив нові валідатори, за допомогою яких можна оплатити проїзд будь-якою банківською карткою.

Авдіївка – перший населений пункт у Донецькій області, де впроваджено інноваційну технологію оплати проїзду пластиковою карткою. Оплата квитка за допомогою валідатора триває кілька секунд.

Досить банківську картку вставити в пристрій, (якщо це картка з чипом), провести карткою через зчитувач (якщо це картка з магнітною смугою), або доторкнутися безконтактною карткою до екрана. З картки клієнта миттєво буде списано вартість проїзду, а на екрані валідатора з’явиться смайлик, що підтверджує успішну оплату.

Одним із перших пасажирів нового маршруту став керівник Авдіївської військово-цивільної адміністрації Павло Малихін, який підкреслив, що розширення міського автопарку в умовах війни – це не просто надія на щось хороше, це вже факт того, що Авдіївка відроджується й у неї є майбутнє.

Важливо зазначити, що пристрій безготівкової оплати проїзду в авдіївських міських автобусах працює з пластиковими картками будь-якого банку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні