--> Держава не поспішає повертати гроші комунальникам за субсидії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Держава не поспішає повертати гроші комунальникам за субсидії

1
6
Держава не поспішає повертати гроші комунальникам за субсидії
Держава не поспішає повертати гроші комунальним підприємствам за субсидії.

За словами голови облдержадміністрації, в Кабміні кажуть, що поки є заборгованість від населення, ситуація не критична, - повідомляє 12 канал.

«У вас є резерв. І дуже важко мотивувати сьогодні представникам міністерств і відомств про те, що в нас критична ситуація і нам потрібно в терміновому порядку приймати відповідні інші рішення», - заявив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.



Для того, щоб продемонструвати уряду, що на Волині все ж займаються стягненням заборгованості, буде створено електронний реєстр боржників. У ньому усіх розділять на кілька категорій: безнадійні, тобто ті, які дійсно не можуть розраховуватись, хоча й здійснили реструктуризацію, - і просто злісні, хоча й платоспроможні.

Торік виконавча служба стягнула понад три мільйони гривень комунальних заборгованостей. Ще вісім мільйонів - реструктуризовані. Ці гроші стягуються бухгалтеріями автоматично.
Ще у цьому підрозділі юстиції лежить справ на 13 мільйонів гривень.

Загалом волиняни заборгували за комунальні послуги півмільярда гривень. Стільки ж держава винна комунальним підприємствам області за субсидії.

Більше - у сюжеті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А з держави вони не пробували через суд здерти заборгованість, чи "кишка тонка"?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні