--> Впіймай злодія, який ламав банкомат у Чернігові - отримай 70 тисяч від ПриватБанку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Впіймай злодія, який ламав банкомат у Чернігові - отримай 70 тисяч від ПриватБанку

0
1
Впіймай злодія, який ламав банкомат у Чернігові - отримай 70 тисяч від ПриватБанку
ПриватБанк заплатить 70000 гривень за будь-яку інформацію, що допоможе встановити особи та затримати банкоматних вандалів, які пошкодили з метою крадіжки грошей декілька банкоматів банку в Чернігові.

Як повідомили в службі безпеки банку, невідомі зловмисники протягом січня вже тричі намагалися шляхом пошкодження лицьової панелі банкоматів підключитися до системного блоку задля стороннього впливу на роботу банкомата та викрадення коштів.

ПриватБанк оголосив винагороду 70 000 гривень за інформацію, що допоможе встановити та затримати злочинців.

Передати інформацію в банк можна за телефонами (056) 716 35 02, (067) 565 12 34, на електронну пошту dezhurka@pbank.com.ua, а також будь-яким іншим зручним способом. Анонімність гарантується.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні