--> «Біля РАЦСу має стояти величний пам’ятник Бандері», - перший заступник голови Волиньради | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Біля РАЦСу має стояти величний пам’ятник Бандері», - перший заступник голови Волиньради

23
-3
«Біля РАЦСу має стояти величний пам’ятник Бандері», - перший заступник голови Волиньради
Перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик розповів, чому в Луцьку пам'ятник Степану Бандері хочуть поставити біля Палацу урочистих подій.

Олександр Пирожик розповів, що пам'ятник Бандері поставлять на площі Героїв Майдану, - пише "Перший".

"Не треба прив’язуватися до якогось РАЦСу. За 3-4 місяці ніхто не скаже, що там – РАЦС, скажуть, що то ЦНАП. Треба прив’язуватись до території, яка біля РАЦСу, а це – площа Героїв Майдану. І саме на ній має стояти цей величний пам’ятник Провіднику ОУН", - каже Олександр Пирожик.

Перший заступник голови Волинської обласної ради зазначив, що пам’ятник Провіднику ОУН хочуть поставити вже у 2018 році.

"Дискусії щодо місця – вже в минулому. Сьогодні це питання не повинно взагалі обговорюватися, бо відступ від цього буде ще одним відступом від завоювань Майдану. Мені би дуже хотілося, щоб у цьому році, який є роком підготовки до ювілейної річниці від дня народження Степана Бандери, ми все-таки встановили цей пам’ятник", - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У вас Україна за рік буде повним банкрутом. А ви марите пам'ятником бандері...
Відповісти
Більш важливих питань в обласній і міській раді нема, як я розумію. Все працює, бюджет переповнений?!
Той пам'яткик лучанам потрібен, як п'яте колесо у возі.
Краще займіться важливими питаннями, а тоді беріться за пам'ятники.
Відповісти
Нащо він там потрібен ???
Відповісти
В себе дома свого бандеру постав
Відповісти
для чого молодятам той бандера. Вони що йому там поклони будуть бити? Постав його в себе в кабінеті і милуйся. Хватить вже про того бандеру бюандерити. Вже з тим бандерою всім надоїли і сходу і заходу.
Відповісти
Боюсь подумати, скільки мілліонів це буде коштувати.
Відповісти
До чого Бандера до Героїв Майдану, то краще поставте памятник Героям Майдану
Відповісти
Брєд!!! Був квітник гарно було..мішав вирішили Памятник ставити який до сраки в тому місці...якщо вже ставити то памятник сімьі аже ставне.
Відповісти
«Біля РАЦСу має стояти величний пам’ятник Бандері», - в Бандери теж мае стояти, та на ньому мае весiти перший заступник голови Волиньради Олександр Пирожик.
Відповісти
ні хріна не буде. постамент там стоятиме вічність. а втулять, то довго не простоїть. волиняни не дурні і пам'ять їм ще не виїло.
Відповісти
В принципі не маю нічого проти пам"ятника Бандері, але не бачу логіки чому саме біля Рагсу. Ота от тупа нелогічність ставить пам"ятник Шевченку біля корпусу СНУ ім.Л.Українки і парку ім. Лесі, А біля театру ім Шевченка пам"ятник Л.Українці.Це якась спотворена інтелектуальність?
Відповісти
завоювання Майдану для Пирожика дійсно завоювання - посів крісло у владі. А для простих людей завоювань нуль - комунальні, пенсії, скорочення на роботі, польські найми, медицина і т.д. - ото завоювання
Відповісти
Для кого цей пам'ятник..? Для лучан? Так запитайте думку більшості жителів міста,хочуть вони чи ні..!? Одних ідолів скидають-інших ставлять. Ну,не простоїть він довго. ПІДІРВУТЬ! От і буде ще одна "лазейка" грошики відмивати на численні реконструкції...
Відповісти
Ну не дибіл????Купіть їм мозок,хоч один на всіх ....Вдома постав величний памятник Мозку,якого немає!!!!
Відповісти
Люди пам*ятають злочини цього нeлюда, тому й до лампочки той Бандeра. А Пирожику слід пeрeвіритись в Ліпінах.
Відповісти
Для чого величний? Гігантоманією в нас ще страждали при Радянському Союзі. Зробіть маленький гарненький напроти прокуратури де вулиця Бандери, і логічно, і гарно.
Відповісти
Не буде там ніякого пам‘ятника, Пирожик бухнув і меле що небуть.
Відповісти
Він бухає справно ... В них уся фракція - або латентні, або вже підшиті, або прогресуючи ...
Відповісти
Нехай Пирожик ставить за свої кошти, заробітну плату отримує, відкати також, їздить в громадському транспорті безкоштовно, зате тримає в руках по декілька айфонів за декілька тисяч. Лучани, а не забули кримінальну справу де Пирожик зі своє колишньою дружиною кидали лучан
Відповісти
Якого милого не враховують думку жителів міста?

І наступний раз не вибирайте просто таких.
Відповісти
Що тут не зрозуміло.? Хтось заробляе гроші на памятнику,а ми платимо,не знаючи.Бандера не герой! Краще притулок для бездомних побудуйте.Яка складна ситуація в країні,тільки памятники ставити вбивцям.Я проти!!!!
Відповісти
Жида Бандеру,героєм зробив жид Тягнибок,за рахунок якого аж три рази потрапив в Верх.Раду. Розумна людина,розуміє,що з Бандери такий герой,як і космонавт.Всю війну просидів в концтаборі в Заксенхаузені,То в чому прояв героїзму Бандери?Бандера_узурпатор,оце для нього те,що підійде.
Відповісти
Нехай цей блудозвон поїде в мюнхен і там на могилі нормальний памятник поставить а тоді злодії свободівські зважаючи на свій рейтинг заткнуть свої рила! Бо це через таких, як вони почалась війна на донбасі! Бо тягнибоки кричали завжди про мову і всяку фігню на сході! Я думаю , що 99 % скажуть , що їм пофіг на якій мові говорять на сході лиш би було в країні все добре! А те чи є памятник бандері чи його нема, в країні багатшими і щасливішими не стануть!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні