--> Папа Франциск одружив пару ...у повітрі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Папа Франциск одружив пару ...у повітрі

0
1
Папа Франциск одружив пару ...у повітрі
Папа Франциск увійшов в історію, провівши першу весільну церемонію для стюарда та стюардеси на борту літака, який здійснював рейс між містами Чилі.

39-річна Паула Подест Руїс і 41-річний Карлос К'юффарді Елорріга раніше офіційно одружилися і попросили Папу лише благословити їхній шлюб.

"Ви хочете, щоб я вас одружив?" - запитав понтифік.

Пара розповіла, що вони не змогли провести церемонію у своїй церкві в столиці Чилі Сантьяго, оскільки її пошкодив землетрус 2010 року.

Папа Франциск запропонував провести коротку церемонію під час рейсу. Він летів з Сантьяго до міста Ікіке, що на півночі Чилі.

Airline staff Paula Podest and Carlos Ciufffardi kiss after being married by Pope Francis during the flight between Santiago and the northern city of Iquique, Chile, 18 January 2018Копирайт

То ж він провів католицьку весільну церемонію для пари, взявши за свідка боса авіакомпанії.

Кардинал, який подорожував разом з папою, від руки склав документ про релігійний шлюб, який підписав Папа, наречена, наречений та свідок.

Кореспондент CBS News, Стів Дорсі, твітнув фотографію документа.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні