--> В інтернеті можна купити фальшиву довідку про вагітність | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В інтернеті можна купити фальшиву довідку про вагітність

4
-1
В інтернеті можна купити фальшиву довідку про вагітність
В інтернеті за чотириста гривень можна придбати довідку про вагітність.

За додаткову плату можна навіть отримати підтверджуючі аналізи та УЗД, - йдеться у сюжеті "12 каналу".



За два дні довідку з усіма печатками уже можна забрати на пошті. Проте, виявляється, що лікарі, чиї прізвища вказані в документі, у лікарні не працюють. Про них там — ні сном, ні духом. Таким чином вигаданою є не лише вагітність, а й лікарі, які її, нібито, супроводжують.

"Якщо вам потрібна тільки медична довідка про вагітність - можемо зробити, без проблем. На сайті ціни актуальні, 400 гривень, якщо не помиляюся. Ви робите онлайн заявку на сайті, заповнюєте там всі поля, дату народження вказуєте, ми приймаємо замовлення, робимо вам її та відправляємо "Новою поштою" накладним платежем", - розповів продавець довідок по телефону.

Юристи попереджають, що кримінальна відповідальність за підроблений документ загрожує не лише продавцю, а й замовнику. То ж використовувати довідку не варто.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хочу замовити довідку про вагітність, і знімок узд з терміном 12-13неділь. Але щоб не було указано в якому місті видавалась довідка
Відповісти
Позаматочна вагітність
Відповісти
Хочу замовити довідку про вагітність
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні