--> Сім'я з Австралії продала усе своє майно та подорожує світом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Сім'я з Австралії продала усе своє майно та подорожує світом

1
3
Сім'я з Австралії продала усе своє майно та подорожує світом
Подружжя Брансів продало своє майно та вирушили у кругосвітню подорож.

Клер та Ендрю мають двох дітей, але це не заважає їм
подорожувати світом. Раніше вони жили в Австралії, але вирішили відмовитись від звичного життя та вирушити в кругосвітню подорож, щоб і вони, і діти отримували масу вражень та бачили цікаві куточки планети.

Чоловік та дружина перевели дітей на дистанційне навчання, продали дім, автомобілі та меблі, а речі віддали на благочинність щоб подорожувати, - пише ТСН з посиланням на Daily Mail.

Така ідея з’явилась у них 2016-го року коли сім’я повернулась із закордонної мандрівки. Всі були в захваті від подорожі та хотіли більше часу проводити в нових небачених місцях разом. Одна з причин, що підштовхнула до такого рішення – і Клер, і Ендрю втратили власних батьків коли були маленькими.

Вони вирішили, що варто більше часу присвячувати дітям та спільному відпочинку. Відтак подружжя детально спланувало, як цей задум можна втілити в життя.

Зараз сім’я мандрує країнами південної Азії. Тут вони вже відвідали В’єтнам, Тайланд та Камбоджу, а нині вивчають Малайзію. Найближчим часом відчайдушні австралійці поїдуть до Японії і Китаю, перш ніж мандрувати Європою. Клер й Ендрю щасливі від того, що подружнє життя та двоє дітей не заважають їм робити шалені вчинки, подорожувати та насолоджуватись життям.

"Звісно ми інколи сваримось та не можемо дійти згоди, але це трапляється не частіше ніж було вдома, у Австралії", - розповідає Клер Бранс.

Чоловік, дружина і їх діти намагають у всьому знаходити компроміси, а за обідом дякують Богу за їжу, за те що вони є один в одного та за гарне життя.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сім'я з Украiни продала усе своє майно щоб прогодуватися
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні