--> «Неприйнятий бюджет - не критична проблема», - Володимир Бондар | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Неприйнятий бюджет - не критична проблема», - Володимир Бондар

0
2
«Неприйнятий бюджет - не критична проблема», - Володимир Бондар
Неприйнятий вчасно бюджет області - не проблема для більшості волинян. В цьому переконаний депутат облради Володимир Бондар. Бюджетники отримуватимуть зарплати не залежно від прийняття фінансового документу.

Про це повідомляє 12 канал.

Не буде проблем і з реалізацією обласних програм, спрямованих на розвиток. Вони, як правило, фінансуються не в першому кварталі. Головним питанням депутат вважає те, яким має бути сам бюджет, зокрема, на які сфери треба було б спрямувати більше видатків.

Саме згоди депутатам і не вистачає. А для прийняття, на думку Бондара, потрібен конструктивний діалог. Наступну спробу прийняти бюджет обранці громади зроблять лише на початку лютого. Волинь - єдина з областей, де не прийняли цей документ до нового року. Така традиція триває роками.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні